Centres

Al Centre Expert del c/ Crisantems, 7 d'Igualada hi trobaràs un equuip format per set professionals fixos, més tres col·labordors externs (especialista en antiaging energètic, metge de medicina estètica i l'especialista en maquillatge permanent i micropigmentació) i nou cabines d'estètica amb la tecnologia més avançada.

CENTRE CRISANTEMS
Crisantems, 7 baixos 
08700 Igualada
Tels. 93 805 49 67 / 93 806 62 66


Al Centre Rambla d'Igualada hi trobaràs productes d’alta cosmètica i maquillatge, xecs regal, estètica de mans i els consells experts de les Beauty Coach (assessores) que t’aconsellaran els productes i els tractaments més adequats per a tu.

A la boutique també hi trobaràs la Suite de Llum, el tractament de cromodèrmia que estimula el teu sistema cel·lular: és oxigenant, aporta lluminositat, millora la textura i els problemes de sensibilitat i d’acne. Ideal per a pells reactives i sensibles, acneiques, envellides, amb falta d’elasticitat i deshidratació. Amb una sola sessió notaràs la diferència, alhora que et relaxaràs en un espai únic.Beauty Coaching Boutique és un punt de trobada per regalar-te i gaudir d'un merescut parèntesi en l'estressant ritme de vida actual. El més essencial de la natura, l'aigua i la llum, t'aportaran l'equilibri i la serenitat, que són la base de l'autèntica bellesa. 

Centre Rambla
Rambla Sant Isidre, 25
Igualada
Tel. 93 804 46 94